Logo
Logg inn

Konfirmantfestivalen 2015

Bilder fra Konfirmantfestivalen i Gratangen 21. februar 2015

Forrige Neste

Sentrale personer i bak Konfirmantfestivalen 2015. Fra venstre ser vi Gratangen menighets diakoniarbeider og festivalsjef Gitte Hoff, nestleder i Menighetsrådet Irene Hanssen, medlem i Menighetsrådet Ona Wågen og kirkeverge / daglig leder i Gratangen menighet Agnar Eilifsen. 

Svært mange ellers i Gratangen - både enkeltpersoner og lag og foreninger - var med og tok ansvar for denne lørdagen. Uten det positive engasjementet i bygda ville vi ikke kunne få til et så stort arrangement! Gratangen menighet takker alle hjertelig for innsatsen!

Sentrale personer i bak Konfirmantfestivalen 2015. Fra venstre ser vi Gratangen menighets diakoniarbeider og festivalsjef Gitte Hoff, nestleder i Menighetsrådet Irene Hanssen, medlem i Menighetsrådet Ona Wågen og kirkeverge / daglig leder i Gratangen menighet Agnar Eilifsen. Svært mange ellers i Gratangen - både enkeltpersoner og lag og foreninger - var med og tok ansvar for denne lørdagen. Uten det positive engasjementet i bygda ville vi ikke kunne få til et så stort arrangement! Gratangen menighet takker alle hjertelig for innsatsen! Foto: Rune Jensen