Innmelding av dåp

Av tore mandag 28 september 2009, oppdatert torsdag 11 juni 2015 kl 13:43

Ved ønske om dåp i Gratangen menighet tar dere foreldre kontakt med presten for avtale av tid og sted (se informasjon på hovedsiden for dåp). Samtidig skriver dere ut og fyller ut det skjemaet dere finner under lenken nedenfor. Det er viktig at alle felter fylles ut - også epostadressene til faddere. Vi sender fadderhilsen via epost.

Skjema for innmelding av dåp (skriv ut, fyll ut og send inn)

Når er det mulighet for dåp i Gratangen?

I gudstjenestelista (både her på nettsiden og i Kirkeposten) er gudstjenester med mulighet for dåp, merket med stjerne*.

I Gratangen sokn er det normalt 3 gudstjenester i måneden og ca. 40 gudstjenester i året. Årlig er minst 5 av disse er i Løvdal bedehus og minst 4 i Gratangsbotn kapell. Resten er i Gratangen kirke. Alle disse gudstjenestesteder har døpefont og mulighet for dåp. I de aller fleste av disse gudstjenestene (alle merket med stjerne*), kan det derfor være dåp.

Det eneste stedet vi har gudstjenester hvor det ikke er anledning til dåp, er de (minst 3) gudstjenestene som flyttes fra Gratangen kirke til Gratangsheimen for å inkludere beboerne der i gudstjenestefellesskapet. I tillegg kommer friluftsgudstjenester.

Spørsmål om dåp?

Ta kontakt med presten på tlf. 97593244.
(Epost: tore.helland@gratangen.kirken.no)