Gudstjenesteliste

Søndag 30. april - 3. søndag i påsketiden

Gratangen kirke kl 11:00. Høymesse. Menighetens ukentlige hovedgudstjeneste flyttet fra Gratangen kirke til Gratangsheimen for å inkludere beboerne der. Alle velkommen!

Søndag 7. mai - 4. søndag i påsketiden*

Gratangen kirke kl 11:00. Høymesse. Takkoffer:

Søndag 14. mai - ingen gudstjeneste

Onsdag 17. mai - Grunnlovsdag - 17. mai

Gratangen kirke kl 09:30. Gudstjeneste på grunnlovsdagen.  OBS: Merk klokkeslettet!

Søndag 21. mai - 6. søndag i påsketiden*

Gratangen kirke kl 11:00. Gudstjeneste. Samtale med konfirmantene. Kirkekaffe / foreldremøte / quiz etter gudstjenesten

Torsdag 25. mai - Kristi himmelfartsdag

Gratangsheimen kl 11:00. Høymesse. Denne gudstjenesten er menighetens ukentlig hovedgudstjeneste flyttet fra Gratangen kirke til Gratangsheimen for å inkludere beboerne der i gudstjenestefelleskape. Alle velkommen!

Søndag 28. mai - ingen gudstjeneste

Vi har en liste over gudstjenester under planlegging.

Gode grunner for ikke å gå i gudstjeneste

Lokal gudstjenesteordning for Gratangen menighet!

Merknader

• Hvor ikke annet er anført, leder spr. Tore Vatne Helland gudstjenesten. Organist: Tom Cato Amundsen
  • Betegnelsen ”-messe” = gudstj. m. nattverd
  • Dåp kan legges til gudstjenester merket med stjerne (*)
  • Evt. endringer legges inn her på menighetens nettside og kunngjøres ved oppslag på kirkedøra og i butikkene.

Gudstjenester og andakter  på Gratangsheimen

Det arrangeres også gudstjenester og andakter på Gratangsheimen. Disse annonseres internt på Gratangsheimen (ofte endringer).

De gudstjenestene på Gratangsheimen som evt. finnes på lista ovenfor, er menighetens hovedgudstjenester hvor vi håper på at mange utenfra kommer og deltar i fellesskapet sammen med beboerne.

Andaktstelefonen

Trenger du å høre en andakt her og nå? Prøv Andaktstelefonen - gratis (du må betale tellerskritt til vanlig takst)!

Spørsmål om gudstjenester?

Kontakt spr. Tore Vatne Helland, tlf. 77021577 / 97593244.  Epost: tore.helland@gratangen.kirken.no