Gudstjenesteliste

Søndag 24. september - ingen gudstjeneste

Søndag 1. oktober - 17. søndag i treenighetstiden*

Gratangsbotn kapell kl 11:00. Høymesse. Takkoffer til kapellet.

Søndag 15. oktober - 19. søndag i treenighetstiden*

Gratangen kirke kl 11:00. Gudstjeneste med presentasjon av konfirmantene. Markering av reformasjonsjubileet. Foreldremøte etter gudstjenesten.

Søndag 22. oktober - 20. søndag i treenighetstiden*

Gratangen kirke kl 11:00. Høymesse. Takkoffer: TV-aksjonen

Vi har en liste over gudstjenester under planlegging.

Gode grunner for ikke å gå i gudstjeneste

Lokal gudstjenesteordning for Gratangen menighet!

Merknader

• Hvor ikke annet er anført, leder spr. Tore Vatne Helland gudstjenesten. Organist: Tom Cato Amundsen
  • Betegnelsen ”-messe” = gudstj. m. nattverd
  • Dåp kan legges til gudstjenester merket med stjerne (*)
  • Evt. endringer legges inn her på menighetens nettside og kunngjøres ved oppslag på kirkedøra og i butikkene.

Gudstjenester og andakter  på Gratangsheimen

Det arrangeres også gudstjenester og andakter på Gratangsheimen. Disse annonseres internt på Gratangsheimen (ofte endringer).

De gudstjenestene på Gratangsheimen som evt. finnes på lista ovenfor, er menighetens hovedgudstjenester hvor vi håper på at mange utenfra kommer og deltar i fellesskapet sammen med beboerne.

Andaktstelefonen

Trenger du å høre en andakt her og nå? Prøv Andaktstelefonen - gratis (du må betale tellerskritt til vanlig takst)!

Spørsmål om gudstjenester?

Kontakt spr. Tore Vatne Helland, tlf. 77021577 / 97593244.  Epost: tore.helland@gratangen.kirken.no