Logo
Logg inn

Konfirmantene på festival!

Av tore torsdag 8 mai 2008, oppdatert onsdag 24 september 2008 kl 9:16

Konfirmantfestival 2008.

Konfirmantfestival 2008. Foto: TVH

Lørdag 5. april deltok konfirmantene i Gratangen i årets konfirmantfestival for alle konfirmanter i Trondenes prosti (ca 350 i tallet). Med start med buss fra Gratangen kl. 09.15 og retur nærmere kl. 22.00, ble det en lang dag full av aktiviteter og arrangementer i Hålogalandshallen og Harstadhallen. På bildet ser vi fra åpningen der Tore Thommassen (musiker, sanger og taler) står for dagens ”konfirmantundervisning”.

En hovedaktivitet var den store volleyballturneringen. Gratangens to volleyballlag gjorde det godt – særlig laget fra Gratangsbotn, som nådde kvartfinale og tapte den med kun ett poeng mot laget som til slutt vant hele turneringen! Ellers var det stor gudstjeneste, trylleshow, hip hop og mulighet for å delta i sumobryting og andre aktiviteter.

Konfirmantene i Gratangen fikk utdelt en pris (kr. 500) for beste innsamlingslag under årets fasteaksjon for Kirkens Nødhjelp. De hadde samlet inn mest i snitt pr. bøsse av alle! Flott! Pengene vil bli brukt til felles miljøtiltak for konfirmantene.