Konsert med trøkk!!

Av tore onsdag 28 april 2010

Fra barnekorets konsert med Bjarte Leithaug lørdag 20. februar 2010.

Fra barnekorets konsert med Bjarte Leithaug lørdag 20. februar 2010. Foto: Tore Vatne Helland

Lørdag 21. Februar - endelig var dagen kommet etter måneder med korøvinger! 20 barn var samlet i ungdomshuset på Årstein det meste av dagen for den siste øvelsen med finpussen sammen med den kjente musikklæreren og sangartisten Bjarte Leithaug fra Bergen. Han fikk raskt svært god kontakt med barna. Da konserten begynte var barna så sprekkferdige av sangglede at publikum ble helt overveldet etter de første par sangene. Barna i Gratangen kan! Yes, they can! Dette kunne vært overført på NRK i beste sendetid! Terningkast 6!

130 gratangsværinger med stort og smått fant veien til konserten, som ble flyttet fra kirken til ungdomshuset pga frosset vann i kirka. Men Leithaug og koret stilte opp i familiegudstjeneste i kirka dagen etter. Korøvingene på onsdagene fortsetter og alle barn i Gratangen er velkommen til å delta i nye og spennende korprosjekter. TVH