Skolelagskveld i menighetssalen

Fra skolelagskveld i menighetssalen 220110

Fra skolelagskveld i menighetssalen 220110 Foto: TVH

Skolelagskveld i menighetssalen

En fredagskveld i måneden har Norges Kristelige Student og Skoleungdomslag (NKSS) møtekveld i menighetssalen i Gratangen kirke. Konfirmantene deltar på noen av disse og kveldene er åpne for ungdom i ungdomsskolen og videregående i Gratangen. Og du er velkommen!

Bildet viser noen av ungdommene som var samlet fredag 22. januar ivrig opptatt med et spennende spill da fotografen var innom. Ved et bord satt en annen gruppe med et annet spill. 14 ungdommer deltok denne kvelden. Mange av dem var konfirmanter.

De to neste skolelagskveldene blir fredag 12. februar (OBS! Endret fra 19. feb.) og 19. mars kl. 19.00. (Se aktivitetslista på forsiden).  Mer om skolelaget og hvem du kan kontakte om du vil spørre om noe,  finner du her.